MORWA BIAŁA FIX

MORWA BIAŁA FIX

Suplement diety


Zioła do zaparzania, w saszetkach

Morwa biała fix, suplement diety polecana jest jako środek wspomagający prawidłowy metabolizm węglowodanów.

Morwa biała wspomaga prawidłowe funkcjonowanie gospodarki węglowodanowej organizmu. Poprzez spowolnienie działania enzymów biorących udział w trawieniu węglowodanów wpływa korzystnie na utrzymanie prawidłowego poziomu glukozy we krwi.

Składniki:
morwa biała (100%).
Zalecane spożycie:
3 saszetki dziennie.

Korzystny efekt wynikający z deklarowanego działania występuje w przypadku spożycia 3 saszetek dziennie.

Sposób przygotowania:
1 saszetkę zalać szklanką wrzącej wody.

Zaparzać pod przykryciem przez ok. 10-15 minut.

Nie stosować u osób uczulonych na morwę białą.

Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.

Zrównoważona i zróżnicowana dieta oraz zdrowy styl życia są podstawą zapewnienia prawidłowego funkcjonowania organizmu.

Producent
Wyprodukowano w:

Herbapol-Lublin S.A.

ul. Diamentowa 25, 20-477 Lublin

dla:

Zakłady Farmaceutyczne POLPHARMA S.A.

ul. Pelplińska 19, 83-200 Starogard Gdański

Informacji o produkcie udziela
Polpharma Biuro Handlowe Sp. z o.o.,
ul. Bobrowiecka 6, 00-728 Warszawa,
tel. 22 364 61 00, faks: 22 364 61 02
www.polpharma.pl.


Znajdź aptekę w okolicy

Polecane artykuły

Właściwości ziół

Koper włoski

Napar z owoców kopru włoskiego oraz olejek stosuje się u dzieci, ale też u osób…

Więcej
Zioła a zdrowie

Zioła a biegunka

Biegunka może mieć różne przyczyny. Aby móc trwale ją wyeliminować, należy ustalić, co leży u…

Więcej
Zioła a zdrowie

Zioła a zaparcia

Jednym z częściej spotykanych problemów ze strony układu pokarmowego są zaparcia. Mogą one występować okresowo…

Więcej
Właściwości ziół

Morwa biała

Morwa biała bogata jest w białka, węglowodany, wapń, żelazo, kwas askorbinowy, β-karoten, tiaminę, kwas foliowy…

Więcej
Ziołolecznictwo

Zioła lecznicze: gwarancja jakości i leczniczego działania

Zachęcamy do szerokiego stosowania ziół w kuchni, do ich uprawy w przydomowym ogródku i na…

Więcej
Właściwości ziół

Owoc borówki czernicy

Czarne jagody to bogate źródło związków polifenolowych, głównie barwników antocyjanowych (glikozydy cyjanidyny, delfinidyny, malwidyny), ich…

Więcej
Zioła a zdrowie

Zioła a wątroba

Wątroba to jeden z najważniejszych narządów organizmu człowieka, stanowi ogromną „fabrykę chemiczną”, w której działa…

Więcej
Właściwości ziół

Pokrzywa

Pokrzywa zwyczajna (Urtica dioica L.) jest wieloletnią rośliną z rodziny pokrzywowatych (Urticacaae). W Polsce występuje…

Więcej
Właściwości ziół

Mięta

Mięta jest szeroko uprawiana i od dawna bardzo popularna. Miętę znali starożytni Egipcjanie 1000 lat…

Więcej

Sprawdź inne produkty